Tipikus első bejegyzés

 2012.05.01. 17:52

Az a „baj”, hogy sok filmet láttam már Indiából és túl sok az információ a fejemben, sajnos hiába kezdenék el ömlengeni ezen bármelyik barátomnak, a felét nem értik annak, amiről beszélek, úgyhogy gondoltam kiírom magamból, mert azért azt biztosan tudom, hogy van, akiket érdekel az Indiai filmkultúra. Szóval kedves látogató ezen a blogon Indiai film ismertetőket illetve kritika szerűségeket – mert nem mondanám magamat kritikusnak- olvashatsz.

Először is tisztázunk le egy hatalmas félreértést. Az Indiai filmek nem mind (SŐT!) Zs kategóriásak. Ez a blog azokkal a filmekkel kíván foglalkozni, amelyek igazán kiváló darabjai az Indiai filmgyártásnak, vagy éppen csak jók és szórakoztatóak. 

Tehát a blogon főként filmekről olvashatsz, de ezen kívül még szó lesz színészekről, zenéről, Indiáról és minden másról ami éppen eszembe jut és úgy érzem kapcsolódik a témához.

Jó szórakozást! J

Címkék: india bollywood

A bejegyzés trackback címe:

https://indiateka.blog.hu/api/trackback/id/tr524482666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása