Zindagi Na Milegi Dobara (2011)

 2012.05.20. 19:29

Imádtam. Ha elég lenne csak ennyit mondani róla, megtenném. Viszont szeretném, ha ti is kedvet kapnátok hozzá. Először is, ahhoz képest, hogy EROS film, kifejezetten tetszet. Tetszet, mert majdnem az egész Spanyolországban játszódik, tetszet, mert a szereposztás kiválóra sikeredett, tetszet, mert a zene az egyszerűen nagyszerű.

A film egy eljegyzéssel kezdődik, aztán pedig a legénybúcsúval folytatódik.  Arjun, Kabir és Imran az általános iskola óta jó barátok, és megbeszélték, hogy, ha egyikük megházasodna, elmennek Spanyolországba még egyszer utoljára együtt. Mindenki választott egy sportot, amit egészen az utolsó pillanatig titokban tartanak, a többiek pedig bár mennyire is rettegnek ezektől, nem visszakozhatnak, végig kell csinálniuk. A film persze nem csak erről szól. Múltbeli dolgokért bocsátanak meg egymásnak a fiúk, megváltoztatják a jövőjüket, mikor a nyaralás alatt ráébrednek, hogy a jelenük nincs igazán összhangban azzal, amit szeretnének. Mindezt olyan humorral fűszerezve, hogy nem csak, hogy sírva nevetek, hanem én is megakarom csinálni azokat a vicces dolgokat, amiket ők, én is elszeretnék menni egy ilyen nyaralásra. Mindenkinek ajánlom.

A szereposztás zseniális. Hirithik Roshan Arjun szerepében tetszeleg, aki egy bróker. Abhoy Deol alakítja Kabirt, aki a Dev. D óta nagy kedvencem Kalki Koechlin szintúgy, ő játssza a mennyasszonyát Natashát. A zene, oh a zene! Kifejezetten el lett találva, majd ha megyek nyaralni valamerre kocsival tutira ez fog szólni. Továbbá a filmben több vers is elhangzik, amiért ezúton hatalmas köszönetet mondanék a felirat készítőjének!

A filmet 10/10-re értékelem.

Ime a trailer:

www.youtube.com/watch

Továbbá az egyik kedvenc számom:

www.youtube.com/

Címkék: na zindagi milegi dobara

A bejegyzés trackback címe:

https://indiateka.blog.hu/api/trackback/id/tr94527960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása